Topp

MUSH sponsrar med mat

Foto: Anita Axelsson. <br />  Intresset var stort när den första kartongen öppnades.

Foto: Anita Axelsson.
Intresset var stort när den första kartongen öppnades.

 

 

 

 

 

 

Vi har en fodersponsor så nu äter hundarna MUSH. MUSH är barf som står för; biologiskt anpassad rå föda.

MUSH är ett helfoder vilket betyder att jag inte behöver tillsätta något. Det är också spannmålsfritt, fritt från tillsatser och konserveringsmedel och det är producerat i Finland. Det är förpackat i köttbullar så det är bara att ta fram så många som varje hund ska ha.

Kan säga att intresset när den första kartongen öppnades var mycket stort. Toni som alltid har varit lite petig med vad hon gillar slukade den första portionen och tittade sedan längtansfullt efter mer i skålen.

Kanske ska tillägga att jag inte byter tvärt utan fasar över lite i taget på samma sätt som jag alltid har gjort när jag har bytt foder.Går inte att ta miste på vad Toni tyckte om det här!Nu ska det bli väldigt spännande att se hur det går och om jag märker någon skillnad på dom.

En skillnad märkte jag direkt – det är mycket gott!

 

Inga kommentarer än.

Kommentera

Happy training!