Topp

Emmi väntar smått

Nu är det konstaterat att Emmi är dräktig. På ultraljudet kunde vi räkna till fem valpar. Beräknad valpning är runt den 19:e april med leverans kring den 14:e juni.

Att  jag har valt att para Emmi beror på att jag tycker att hon är så frän, snäll, duktig, rolig och trevlig (nej jag är inte alls partisk) så jag vill helt enkelt ha en till. Tycker att hon funkar bra med det mesta helt enkelt. Självklart är tanken att en valp ska stanna hos mig.

Är du intresserad av en valp så kontakta mig via e-post, Facebook eller slå en pling 070-630 99 05.

Stamtavla valparnaValparnas stamtavla.

 

 

emmi-2

 

 

 

 

 

 


Emmi
Jag har inte vallat så mycket med Emmi, men i det som vi har gjort så visar hon fin djurkänsla. Hon är ganska okomplicerad och man behöver inte direkt bråka med henne.

 

Emmis fjärde vallningsdag, 2011.


På kurs för Peter Nilsson, 2012.


Ann Björkenius går VP med Emmi, 2014.


Hon är grundtränad i agility, men jag har inte tävlat så mycket med henne. Risken för tidsfel är väl inte vårt största problem om man säger så.


Här på Stinakurs.


Med dom andra hundarna har jag tävlat lydnad, men med Emmi har jag valt att köra heelwork to music, HtM, istället och hon är svensk- och norsk champion.

 

 

Shep
Shep bor och jobbar på Sand Gård i Norge.

Att jag valde Shep som hane beror bland annat på att jag har hört så gott om hans avkommor. Gissar att valparna kommer att bli trevliga och bra både som hundar och vallhundar.

Trefärgad kommer valparna (troligen) att bli. Tror att chansen för ståndöron är stor. Sedan blir det troligen blandat korthår och långhår.

Shep vallar bara får och han och husse Arne har tävlat i det Norska landslaget.


Träning hemma på gården.


NM 2012.

 

 

 

 

 

Inga kommentarer än.

Kommentera

Happy training!