Topp

Tricks till nytta och nöje

Foto: My Johansson. <br> Hundar älskar att träna tricks och det finns hur mycket skojiga saker som helst att lära hunden. Förutom att det är en rolig träning så är det också en väldigt bra aktivering för hunden samt att både du och hunden blir bra på att träna

Foto: My Johansson.
Hundar älskar att träna tricks och det finns hur mycket skojiga saker som helst att lära hunden. Förutom att det är en rolig träning så är det också en väldigt bra aktivering för hunden samt att både du och hunden blir bra på att träna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vicki, Toni och Emmi visar lite tricks.

 

 

Tricksträning är träningsglädje i kubik.

Det finns ingen träning som gör mig på så gott humör som att träna tricks! Tricksträningen är en allt-i-ett-träning. Den finslipar din och hundens träningsteknik, den gör att hunden får avända både kroppen och knoppen på ett bra sätt och det gör den framförallt väldigt nöjd.

Andra fördelar är att tränignen aldrig tar slut och att den är vädligt lätt att anpassa både till olika raser, individer och hundens ålder. Tricks är det första jag börjar träna med mina valpar och det är det sista mina pensionärer tränar. Så hos oss går tricksträningen som en röd tråd genom hela deras liv!

I och med att hunden får en fin kroppskontroll av att träna tricks så är det också en bra kurs oavsett vad du vill göra med hunden. En skön relation och kontakt får ni på köpet! Oavsett vad du vill göra med hunden så har både du och hunden väldigt stor nytta och behållning av att träna tricks. Kursen passar lika bra som aktiveringskurs eller förberedande freestylekurs.
Skulle din hund bli skadad kan tricksträningen också fungera som en del av hundens rehabiliteringsträning.

Också som föredrag
Kursen finns också som föredrag ”Tricks till nytta och nöje”. 

 

Happy training!